ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД, ПОВЯРВАЙ МИ

„Силният“ човек не е някой, който е имунизиран срещу болка или лишен от чувства. Силни хора са тези, които някога са си позволили да бъдат слаби и тези, които продължават да страдат от следите на несгодите, поради което те повече от всеки друг трябва не само да оказват подкрепа, но и да си позволяват да получават тези емоционални ласки, с които да заситят глада си, с които да продължат да лекуват тихите си рани.

Аз съм силен човек, един от онези хора, които животът е удрял повече от веднъж. Понякога обаче обичам някой да ме хване за ръка и да ми каже, че всичко ще се оправи.
Чувството на тази нужда не е слабост, напротив; показва смелостта на човека, който е благодарен на другия за помощта, която му оказва, когато има нужда от нея.
Само силните хора разбират какво означава понякога да получиш обнадеждаваща дума и приятелска ръка, която ги кани да се вдигнат. В този егоистичен свят всяка подкрепа е добре дошла.
Всички понякога се нуждаем от повече подкрепа, отколкото получаваме, повече внимание, отколкото ни се оказва, повече признание и дори, защо не, обич.

Всичко ще бъде наред, повярвай ми.
Всички имаме нужда в даден момент от живота си някой да ни хване за ръка и да ни каже, че всичко ще бъде наред.
Във времена като тези една приятелска ръка, чист ум и спокойно сърце могат да направят чудеса. Защото не можем да вървим сами по всички пътища, водещи до изцеление.
Нека тогава да се научим да приемаме помощ, да бъдем смирени и да си позволим да получим това, което другите ни предлагат свободно. Преди всичко нека можем да предложим най-доброто от себе си на другите, за да създадем среди, които са по-възприемчиви, по-силни и здрави от емоционална гледна точка.