Срещи-разговор с родителите на деца в Академия Буфон, България

Пътят на всеки млад спортист е изпълнен с безброй препятствия и трудности. Обкръжаващата го среда е изключително важна за неговото изграждане като спортист и личност. Треньори, родители, учители - всички сме част от процеса на неговото съзряване.

Ето защо за нас в Condor Sport е изключителна чест да обявим партньорство си с Психотерапевтичен център СЕНС за Втори тренировъчен лагер на Академия Буфон в България - Стара Загора 2023.

Радост Овагимян ще проведе среща-разговор с родителите на всички записали се деца на тема "Ролята на родителя в процеса на изграждане на младия вратар".

Радост Овагимян завършва Психология на личността във Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий" през 2005 г., а през 2014 г. - Консултативна психология. Клинична психология в Югозападен университет "Неофит Рилски".

Допълнителни квалификации в Lisbon University Institute, European Drugs School, Югозападен университет.
Сертифицирана в когнитивно поведенческа терапия; схема терапия; водене на динамично психотерапевтично интервю; работа по метода Монтесори; консултиране при зависимости; стареене и жизнен път; невропсихология; психология на личността, психология на развитието; психодиагностика; емоции и мотивация; сексуално поведение и сексуално насилие; психология на малката група; социална психология; групова динамика; член на Дружеството на психолозите в България, Българско общество по схема терапия.

#buffonacademy
#buffonacademybg
#condorsport