ЖИВОТЪТ МИНАВА, ДОКАТО СЕ ПОДГОТВЯМЕ ДА ЖИВЕЕМ

Животът не идва с ръководство с инструкции. Повечето от нас обаче в крайна сметка се придържат към план стъпка по стъпка, който управлява живота ни. Без да го осъзнаваме, ние прекарваме ценното си време в този свят, опитвайки се да постигнем една цел след друга. Лутаме се. Колебаем се накъде да поемем. А през това време животът минава пред очите ни.
Това, което е много важно за нас е да се чувстваме добре със себе си, да знаем как да казваме това, което мислим и да правим това, което обичаме, да избираме, да вярваме в себе си и да не се интересуваме от това „Какво ще кажат хората“.

Няма лесна промяна, но малките ежедневни стъпки, водени от самочувствие, ще служат като ориентир.
И когато се почувстваме уверени, не е нужно да впечатляваме никого. Знанието, че сме получили това, което търсим, и че сме на правилния път, който съвпада с нашите ценности и мечти, е достатъчно за нас.
А що се отнася до дилемата кой път да изберем, когато се колебаем – само опита, грешките и изводите, които правим от тях, ще ни насочат накъде да продължим.
Ясно е, че за да станем най-добрата версия на себе си и да се наслаждаваме на живота, трябва да знаем какво обогатява душата ни и кара сърцето ни да блести.
За това се нуждаем от време, да изпробваме различни пътища. Ясно е, че за да станем най-добрата версия на себе си и да се наслаждаваме на живота, трябва да знаем какво обогатява душата ни и кара сърцето ни да блести.
За това се нуждаем от време, за да извършим истинско себеоткриване, да определим „къде искаме да отидем и какво искаме да постигнем“, за да определим „къде точно искаме да отидем и какво искаме да постигнем“.